Jaren geleden moeten doen

Tom van Steen: ‘Dit had ik jaren geleden al moeten doen’

Tom van Steen sloot zich in 2017 aan bij Valkentrans. Hoe bevalt dit tot nu toe?

‘Uitstekend! Doordat ik bij Valkentrans zit, is mijn vak er alleen maar leuker op geworden. Ik kan me richten op het rijden en het zorgvuldig uitvoeren van de transportopdrachten. Terwijl Peter Souverijn ervoor zorgt dat het administratief allemaal goed geregeld is. Bovendien is de sfeer bij Valkentrans gemoedelijk en is alles bespreekbaar.’

Een prettige werkomgeving is natuurlijk mooi, maar het moet ook iets opleveren.

‘Dat gaat ook prima. De verdiensten zijn tot nu toe boven verwachting. Hoe meer je werkt, hoe meer je verdient. Dat is logisch. Maar als je veel rijdt, dan wil je ook rijden in een truck die je bevalt. En dat is het mooie van Valkentrans: Je kunt helemaal zelf kiezen in welk merk wagen je rijdt. Er zijn geen verboden of verplichte merken. Ik ben blij met de stap die ik gezet heb. Dit had ik jaren geleden al moeten doen!’